Of het nu rustig wandelen is of beuken op een boksbal, bewegen is goed voor iedereen.

Studerende studenten even uit hun bubbel halen tijdens de blok, dat was het plan van Study Spaces. Tijdens hun brainstorm kwamen ze snel uit bij een boksbal. Die is makkelijk coronaproof en zorgt voor gezonde ontspanning. Een goeie manier om bovendien connectie te creëren en vooral om de studenten terug met goesting aan hun bureaus te krijgen. Ook een idee voor de werkvloer?

Brik is de servicedesk voor studenten in Brussel. Met Study Spaces organiseren zij elke examenperiode gemeenschappelijke studeerplekken met alle rust en comfort die nodig zijn om succesvol examens af te leggen. Omdat corona deze toch al minder sociale periode nog moeilijker maakte, zocht Brik iets wat coronaproof toch verbinding kon creëren.

Connectie door wedstrijdelement

Er viel namelijk iets te winnen: zowel wie de high score sloeg, als wie de juiste high score op sociale media kon voorspellen, kon een blokpakket winnen. Dat zorgde uiteraard voor goed opgewarmde deelnemers, maar vooral ook voor live en online aanmoedigingen en uitdagingen. Eigenlijk de gewone uitwisselingen in een sport- en spelomgeving die we na een jaar corona helemaal niet meer zo gewoon vinden.

Ontspanning door beweging

En de andere doelstelling voor Study Spaces werd ook bereikt: studenten die in de buitenlucht even écht ontspannen en hun frustraties van zich kunnen afslaan.
Met de boksbal sloegen ze dus twee vliegen in één klap: connectie én ontspanning.

Professionele ondersteuning

Ook voor Study Spaces werd het een ontspannen dag. Na enkele telefoontjes stond Take 5 and Play al klaar. Take 5 and Play zorgde voor de stipte op- en afbouw van de boksautomaat op elke locatie. Zo kon Study Spaces zich volledig richten op hun kerntaak: zorgen voor de Brusselse studenten.