Gelukkige werknemers
presteren beter!

Je kantoorleven nieuw leven inblazen? Een team dat enthousiast, creatief en productief is? Met onze amusementstoestellen tover je je kantoor om in een fijne werkplek waar fun en werk fijntjes gecombineerd kunnen worden. Ontdek hoe onze speloplossingen ook jouw team kunnen inspireren en (her)motiveren!

Meest voorkomende uitdagingen voor bedrijfsleiders:

Heb jij het al begrepen? Laat je gegevens achter.
Take 5 and Play zorgt voor de oplossing:

Laag moraal en teamspirit + -

Het hangt in de lucht - een gebrek aan energie en enthousiasme. Collega's lijken niet echt verbonden te zijn en samenwerking voelt geforceerd aan. Het kantoor lijkt meer op een verzameling individuen dan op een hecht team.

Hoog ziekteverzuim of geen-zin-usitis + -

Het lijkt alsof er elke week wel iemand afwezig is vanwege ziekte of pijntjes aan de goesting. Of het nu gaat om verkoudheden, griep of andere gezondheidsproblemen, het lijkt erop dat je team vaker ziek is dan ooit tevoren.

Gebrek aan creativiteit + -

Innovatie en nieuwe ideeën lijken schaars te zijn. Je werknemers zitten vast in een routine en denken niet buiten de kaders. De creatieve vonk die voorheen zo levendig was, lijkt stilletjesaan te zijn gedoofd.

Weinig interactie + -

Lunchpauzes worden doorgebracht aan het bureau en de enige communicatie lijkt te gebeuren via e-mails en chats. Collega's lijken zich terug te trekken in hun eigen wereldjes en er is weinig sociale interactie.

Ontbrekende passie + -

Het vuur staat op een laag pitje. Werknemers lijken hun passie voor het werk te hebben verloren en laten een gebrek aan motivatie zien. Wat ooit een dreamteam was, voelt nu eerder als een groep die zijn mojo (motivation + joy) is verloren.

Afleiding + -

Smartphone-verslaving lijkt een epidemie te zijn op de werkvloer. In plaats van te focussen op taken, lijken werknemers meer tijd te besteden aan het scrollen door sociale media en het checken van DM's dan aan het daadwerkelijk werken.

Herkenbaar?

Bovenstaande uitdagingen zullen je vast bekend in de oren klinken. Het aanstippen van deze hiaten is dan ook niet de moeilijkste opgave, al is het vinden van een gepaste oplossing vaak iets minder evident. Daarom doen wij het voor jou. Sta ons toe om de voordelen van onze amusementstoestellen lijnrecht tegenover jouw uitdagingen te plaatsen.

Boost moraal en teamspirit

Meer info + -

Onze toestellen hebben als doel teams te verbinden en de teamspirit te versterken. Met ons uitgebreide assortiment aan speloplossingen bieden we een unieke manier om collega's samen te brengen en een hechte band te creëren die de werkvloer transformeert van een verzameling individuen naar een (h)echt team.

Verminder ziekteverzuim

Meer info + -

Door plezier en ontspanning te integreren in de werkomgeving, helpen onze spellen stress te verminderen en het algehele welzijn van werknemers te verbeteren. Met regelmatige afleidingen en fun-momenten zullen werknemers zich energieker voelen en minder vatbaar zijn voor ziekte en stress.

Stimuleer creativiteit

Meer info + -

Goodbye eentonige werkdagen en hello werkomgeving waar creativiteit en innovatie rulen. Ons diverse aanbod aan spellen biedt een bron van inspiratie en stimulans voor ieders brein, waardoor werknemers sneller geneigd zullen zijn om out-of-the-box te denken en nieuwe ideeën te verkennen.

Bevorder interactie

Meer info + -

Onze spellen nodigen collega's vanzelf uit om samen te komen, te babbelen en plezier te hebben. Of het nu gaat om een potje tafelvoetbal tijdens de lunchpauze of een gedreven dartstoernooi na het werk... Sociale interactie? Die zal er zijn.

Minimaliseer afleiding

Meer info + -

Onze spellen bieden een welkome afleiding van de constante stroom van digitale prikkels die de productiviteit kunnen ondermijnen. Door werknemers een fijne manier te bieden om te ontspannen en ontstressen, helpen we hen gefocust te blijven en zich beter te concentreren op de opdracht die voor hen ligt.

Organiseer een toernooi

Meer info + -

Met interne competities hou je het bovendien levendig en blijf je bovenstaande positieve aspecten stimuleren. Iets wat jij moet opstellen? Nee hoor, ook daar hebben we aan gedacht en ondersteunen we je graag in.

Spelplezier op je werkvloer?

De productiviteit binnen je bedrijf kan wel een (op)kickertje gebruiken? Laat hieronder je gegevens achter en we helpen jou heel graag zo snel mogelijk verder. En als we zeggen ‘zo snel mogelijk’, bedoelen we binnen de 24 uur. Daar kan je van op aan.