Arcade game huren

Een arcade game speel je alleen, tegen jezelf, in duo of tegen de hoge scores van je collega’s. De nostalgie naar de eerste versies van Donkey Kong, Pac-Man of Mario Bros. spreekt velen nog steeds aan: ze zijn intuïtief en makkelijk te spelen. Bijkomend voordeel? Ze brengen je linker- en rechterhersenhelft weer helemaal in balans!

Voor wie zoekt naar maximaal spelplezier in een beperkte ruimte, is een arcade game huren het ideale speltoestel. Alle classic games uit het lunapark op één toestel, dat is waar het hier om draait. Oerklassiekers als Pac-Man, Galaga, Space Invaders en Mortal Kombat zijn slechts enkele van de talloze mogelijkheden. Het authentieke spelplezier van weleer verpakt in een moderne variant. Deze arcade games zijn, net als al onze andere toestellen, van topkwaliteit.

Onze keuze

Troeven

Levering en installatie

Meer info + -

We zorgen voor een vlotte levering en installatie van je arcade game op de gewenste plek, speelklaar!

Regelmatig onderhoud

Meer info + -

Vier keer per jaar (of driemaandelijks) doen we een grondige inspectie en onderhoudssessie. We houden je arcade game in topconditie voor een optimale speelervaring.

Snelle reparaties

Meer info + -

Als er tussen twee geplande onderhoudssessies iets stuk gaat, staan we meteen klaar. We komen snel langs voor reparaties om ervoor te zorgen dat je arcade game altijd operationeel is.

Wisselstukken, werkuren en verplaatsingskosten

Meer info + -

Geen verborgen kosten. Doen we niet. Alle benodigde wisselstukken, werkuren en verplaatsingskosten zijn inbegrepen in ons onderhoudsprogramma.

Mogelijkheid tot spelwisseling

Meer info + -

Je hebt de mogelijkheid om elke vier maanden van spel te wisselen en over te stappen naar een ander spel.

Onderhoud

Meer info + -

  • Het LCD-scherm wordt gereinigd voor een heldere en scherpe weergave.
  • We controleren en vervangen indien nodig de joysticks en knoppen om ervoor te zorgen dat ze soepel en nauwkeurig blijven werken.
  • Het meubel wordt uitgeblazen om stof en vuil te verwijderen, zodat de elektronica optimaal blijft functioneren.

Arcade game voor jouw bedrijf?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.