Spelplezier voor je klanten!

Wil je je winkel omtoveren tot een fijne trekpleister waar klanten langer blijven en met plezier terugkomen? Bij Take 5 and Play hebben we precies het antwoord daarop. Onze speltoestellen, zoals grijpkranen, arcadekasten, voetbaltafels en flipperkasten maken elke winkelervaring net dat tikkeltje specialer en daar zal ook jij de voordelen van ondervinden! Dewelke dat zijn? Ontdek je hier!

Klantenservice om over naar huis te schrijven

Een unieke winkelervaring zorgt voor happy clients die graag terugkomen. Onze fun-elementen creëren een aangename en ontspannen sfeer in je winkel en: een tevreden klant is een trouwe klant!

Geen verkeerde zet voor je omzet!

Klanten die langer in je winkel blijven hangen door de aanwezigheid van speltoestellen, hebben meer kans om verschillende producten te bekijken en te kopen. Een slimme zet voor jouw omzet, dus. Terwijl er gespeeld wordt, kunnen ze onbewust blootgesteld worden aan nieuwe producten of promoties, wat de verkoop verder stimuleert.

Gratis marketing en social media content

Klanten die plezier hebben en fan zijn van esthetisch verzorgde ruimtes, delen hun ervaringen maar al te graag op sociale media. Dit levert je gratis marketing en merkbekendheid op!

Ook je personeel is je dankbaar

Een werkomgeving met speltoestellen is niet alleen leuker, maar ook beter voor de moraal van je medewerkers. Een ontspannen en speelse sfeer verhoogt ongetwijfeld de retentie van je personeel en het algemene contentement. Bovendien zijn speltoestellen perfect voor teambuildingactiviteiten na het werk! Wedden dat ze vrijwillig willen blijven plakken na de uren?

Voorsprong op online winkels

Laten we eerlijk zijn: shoppen vanuit je luie zetel is verleidelijk. Maar wat als jouw winkel iets biedt wat geen enkele webshop kan evenaren? Met onze amusementstoestellen creëer je een unieke, aangename winkelervaring die klanten aantrekt en langer vasthoudt. Kinderen vinden het geweldig om Pac-Man te spelen terwijl mama shopt en het cadeautje uit de grijpkraan dat ze kunnen winnen aan het einde van het winkelbezoek zorgt ervoor dat ze maar al te graag mee komen shoppen. Onze spellen zijn de perfecte magneet om meer footfall te genereren!

Hoge operationele kosten? Niet met ons!

Een interactieve en aantrekkelijke winkelomgeving zorgt ervoor dat klanten langer blijven en meer geneigd zijn om extra aankopen te doen. Dit kan je omzet een flinke boost geven zonder dat je grote extra kosten maakt. Door ons all-in-concept kies je een spel naar keuze en wij regelen álles. Van gratis levering en plaatsing tot preventief onderhoud en zelfs wissels met andere toestellen indien gewenst.

Je winkelervaring naar een hoger niveau tillen?

Verstuur je aanvraag en we komen snel bij je terug om samen te bekijken hoe wij jouw retailomgeving kunnen transformeren met fun en interactie!