Spelplezier op je werk

Je werkdag een stuk leuker en dynamischer maken? Doen we even. Bij Take 5 and Play begrijpen we hoe belangrijk het is om tussen het werk door even te ontspannen en plezier te hebben op de werkvloer. Onze speltoestellen, zoals voetbaltafels, pooltafels, darts 

en flipperkasten hebben exact datgene wat je nodig hebt om die werkplek een stuk aangenamer te maken!

Vind de ideale werk-privébalans

Gezonde pauzes zijn essentieel voor die felbegeerde werk-privébalans. Onze speltoestellen geven je de kans om tijdens werktijd te ontspannen, waardoor je niet alleen productiever, maar ook gelukkiger wordt. Wedden? Geen schuldgevoel meer over pauzes – ze zijn namelijk een integraal onderdeel van een gezonde werkcultuur! Zeg dat Take 5 and Play het gezegd heeft.

Een betere band met je collega's

Het communiceren met collega’s zal je veel beter af gaan wanneer de informele banden dagelijks aangesneden worden. Even een spelletje pool of tafelvoetbal works its magic voor de communicatie en teamdynamiek! Het zijn de perfecte ijsbrekers en teamactiviteiten die onderlinge samenwerking versterken. Door samen te spelen, leren werknemers elkaar beter kennen op een laagdrempelige manier. En je weet wat ze zeggen, hè? A team that plays together, stays together! 

Nee, je hebt gelijk – dat hebben we net zelf verzonnen, maar we menen het wel!

Actieve pauzes voor een betere gezondheid

Fysieke spellen moedigen lichte beweging aan, wat goed is voor je lichamelijke gezondheid. Regelmatige actieve pauzes helpen de negatieve effecten van langdurig zitten te verminderen. Blijf fit en gezond, zelfs op kantoor!

Verminder stress en voorkom burn-out

Door jezelf een spelmomentje te gunnen, ontsnap je even aan de dagelijkse werkdruk. Of je nu een potje tafelvoetbal speelt of stevig doorflippert aan een flipperkast, die korte pauzes helpen je om stress te verminderen en wie weet zelfs op lange termijn een burn-out te voorkomen. Even loskomen van je werk en plezier hebben doet wonderen voor je gemoedstoestand!

Nood aan een dosis Take 5 and Play? Por je werkgever!

Een subtiele hint doorgeven aan je werkgever? Laat hieronder het e-mailadres van je verantwoordelijke achter. We houden daarbij ook jou op de hoogte van de inspiratie die we met hem/haar delen!