Spelplezier op je campus

Klaar om je bedrijfscampus om te toveren tot een levendige, dynamische en aantrekkelijke plek voor bedrijven en medewerkers? Take 5 and Play helpt je daar graag bij door je campus te voorzien van het juiste entertainment! Ontdek hoe onder andere onze voetbaltafels, pooltafels, darts en flipperkasten jouw bedrijfscampus naar een nog hoger niveau kunnen tillen om zo meer bedrijven aan te trekken.

Verbeterde faciliteiten en infrastructuur

Maak je campus aantrekkelijker met onze speltoestellen. Ze zorgen niet alleen voor verbeterde voorzieningen, maar creëren ook gezellige recreatiezones die als sociale hubs dienen. Wij geven alvast een 10 voor sfeer en gezelligheid! Het installeren van speltoestellen is daarbij een kostenefficiënte manier om meer bedrijven tot je campus aan te trekken zonder grote investeringen in infrastructuur.

Communicatie en samenwerking? Check!

Onze toestellen zetten aan tot informele gesprekken en teamactiviteiten, wat de communicatie en samenwerking tussen verschillende teams en bedrijven alleen maar ten goede komt. Regelmatige spelactiviteiten en competities versterken de teamgeest en helpen medewerkers beter samen te werken.

Cultuur en betrokkenheid? Dubbelcheck!

Speltoestellen dragen bij aan een cultuur van plezier en ontspanning, wat rechtstreeks een positieve invloed uitoefent op de algehele bedrijfscultuur. Met spelplezier maak je van jouw bedrijfscampus een dynamische en huiselijke plek waar medewerkers graag komen werken. Een grotere verbondenheid tussen verschillende bedrijven op de campus is hier een mooi resultaat van.

Verkeers- en transportproblemen? Opgelost!

Onze speltoestellen bieden ontspanning voor werknemers die met lange reistijden kampen. Even al die frustraties eruit! Door fijne pauzes aan te bieden, kunnen ze eveneens de stress van het woon-werkverkeer verminderen en wellicht de spits vermijden door eerder of later te vertrekken.

Jouw bedrijfscampus transformeren?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op, zo bekijken we samen hoe we aan de hand van onze amusementstoestellen je campus nog meer plezier en productiviteit kunnen gunnen.