Waarom jouw bedrijf kiest
voor onze speloplossingen

Klinken bovenstaande situaties herkenbaar? Dan is het hoog tijd om die werksfeer een flinke boost te geven! Met onze amusementstoestellen verander je jouw kantoor in sneltempo in een meer gemotiveerde en inspirerende omgeving. Geen eenzame lunchpauzes meer achter het bureau, maar collegiale momenten samen aan de tafeltennistafel of bij de pooltafel.

Waarom je beter
huurt dan koopt

We hoorden het je al denken: “Maar is het niet interessanter dat ik dat spel aankoop?” Eerlijk? Niet bepaald. We bieden namelijk een all-in service aan, zonder extra facturen. Met een vast maandelijks bedrag weet je precies waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen. 

Ben je aan een andere speluitdaging toe? Dan regelen we dat meteen en kies je simpelweg een andere game uit. Zo kunnen jij en je collega’s naar hartelust variëren zonder gekluisterd te zijn aan eenzelfde spel.

En dat spel? Dat verhuren we niet alleen. Elke drie maanden komen we namelijk langs voor preventief onderhoud. We controleren de toebehoren en zorgen ervoor dat alles in topconditie blijft. Specifiek voor jouw spel. Van het stofzuigen van het laken van de pooltafel tot het smeren van de stangen van de tafelvoetbal, wij doen het volledige onderhoud zodat jij er zelfs nog niet met een half oog naar om moet kijken.

“Ja maar en als wij gaan verhuizen? Moeten wij dan heel dat spel meesleuren?” Ah nee, hè. Als we zeggen ‘all-in-concept’, dan bedoelen we ook écht all-in. Onze mensen zorgen er zelf voor dat het toestel vlot mee verhuist en veilig terug op zijn pootjes terechtkomt op zijn nieuwe plek. 

Wil je de collegiale spanning nog wat opdrijven? Daar zijn we fan van! Daarom bieden we de mogelijkheid tot interne competities, waarvoor we een toernooischema uitwerken. Opnieuw: all-in, weet je nog? Let the games begin and let the best win!

Kies voor

Ruime keuze

Kies uit meer dan 30 verschillende toestellen en daarbij ook meteen de breedste selectie in Europa, direct leverbaar. Bestel vandaag, speel morgen!

Gratis onderhoud en levering

Onze all-in-service houdt al onze spellen in topconditie. Reparaties? Doen we vrijwel meteen!

Mogelijkheid om spellen te wisselen

Iedere 4 maanden een ander toestel, helemaal gratis! Test gerust of het spel bij je past.

Optie tot personalisatie

Maak het persoonlijk! Onze speloplossingen zijn volledig te personaliseren met jouw kleuren en logo.

Je bent overtuigd

Jij wilt de productiviteit van je bedrijf ook verhogen? Slimme zet. Via het onderstaande contactformulier laat je makkelijk je gegevens achter, waarna wij op onze beurt snel contact met je opnemen. Beloofd, houd je mailbox maar in de gaten.