Voetbaltafel huren

Of je nu een doorgewinterde speler bent die elk hoekje van het speelveld kent of gewoon op zoek bent naar een leuke afleiding tijdens de pauze, onze tafelvoetbalopties hebben voor elk wat wils. Met onze collectie topmodellen van Jupiter en ‘Tom en Rudi’, bieden we niet alleen speelplezier van niveau, maar ook de kans om je eigen gepersonaliseerde touch te geven aan je toestel.

Onze keuze

Troeven

Gratis levering en installatie

Meer info + -

Zodra je besloten hebt een voetbaltafel te huren bij ons, zorgen wij voor de vlekkeloze levering en installatie ervan. Geen gedoe met sjouwen of puzzelen met handleidingen - wij nemen het allemaal uit handen!

4-maandelijkse wissel

Meer info + -

We bieden je een unieke optie aan om iedere vier maanden van spel te wisselen, moest je uitgekeken raken op jouw voetbaltafel en iets anders op het oog hebben.

Personaliseerbaar

Meer info + -

Of je nu je voetbaltafel wilt voorzien van je bedrijfslogo of een specifiek ontwerp op het speelveld wilt, we got you. Het is jouw spel, jouw stijl en wij zijn er om ervoor te zorgen dat het precies zo wordt als jij wilt.

Geplande onderhoudsmomenten

Meer info + -

Om de 3 maanden komen we langs voor een onderhoudsbeurt. Een grondige check-up dus, om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft verlopen en de balletjes blijven rollen. Maak je vooral geen zorgen als er tussen de onderhoudsbeurten iets misgaat - we staan altijd klaar voor tussentijdse reparaties, inclusief alle benodigde wisselstukken, werkuren en verplaatsingskosten. Handig, toch?

Onderhoudsschema op maat

Meer info + -

We doen alles wat nodig is om jouw voetbaltafel in topconditie te houden. Van het poetsen van het speelveld tot het vernieuwen van de ballen, het smeren van de stangen tot het vervangen van kromme stangen - wij zorgen ervoor dat je spel altijd van topkwaliteit is.

Tafelvoetbal voor jouw bedrijf?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.