Darts huren

Darts is not just a game – het is een oefening in concentratie, hand-oogcoördinatie en zelfs een beetje creativiteit. Dit spel dat zowel de linker- als rechterhersenhelft uitdaagt, kan je met maximaal 8 spelers spelen. Dit maakt darts ideaal voor werkpauzes of teambuildingactiviteiten! Dit klassieke caféspel, ook wel bekend als vogelpik, heeft een moderne twist gekregen met onze elektronische variant, perfect voor zowel amateurs als ervaren spelers.

Elektronische darts
Elk van onze elektronische toestellen is uitgerust met automatische scoretelling en veilige pijlen met plastic punten zodat iedere oogbal blijft zitten waar ie nu zit.

Voor welke variant ga jij?

Of je nu de voorkeur geeft aan de klassieke steeltip-variant of de moderne elektronische versie, wij hebben ze beide. Met ons uitgebreide servicepakket hoef je je in beide gevallen dan ook nooit zorgen te maken over de details. Van levering en installatie tot vier keer per jaar onderhoud en tussentijdse reparaties – wij regelen alles, inclusief alle benodigde wisselstukken, werkuren en verplaatsingskosten.

Troeven

Levering en installatie

Meer info + -

We zorgen voor een vlotte levering en installatie van je dartstoestel, meteen speelklaar!

Regelmatig onderhoud

Meer info + -

Vier keer per jaar (of driemaandelijks) doen we een grondige inspectie en onderhoudssessie. We houden je dartstoestel in topconditie voor een optimale speelervaring.

Snelle reparaties

Meer info + -

Als er tussen twee geplande onderhoudssessies iets stuk gaat, staan we meteen klaar. We komen snel langs voor reparaties om ervoor te zorgen dat je dartstoestel altijd operationeel is.

Wisselstukken, werkuren en verplaatsingskosten

Meer info + -

Geen verborgen kosten. Doen we niet. Alle benodigde wisselstukken, werkuren en verplaatsingskosten zijn inbegrepen in ons onderhoudsprogramma.

Spelbenodigdheden inbegrepen

Meer info + -

Je hoeft je geen zorgen te maken over het bijvullen van pijlen, punten en flights. Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende spelbenodigdheden bij de hand hebt.

Mogelijkheid tot spelwisseling

Meer info + -

Je hebt de mogelijkheid om elke vier maanden van spel te wisselen en over te stappen naar een ander spel.

Onderhoud

Meer info + -

  • We zorgen ervoor dat het dartbord grondig wordt schoongemaakt, waardoor het vrij blijft van stof en vuil.
  • We vernieuwen regelmatig de pijlen, punten en flights om een optimale speelervaring te garanderen.
  • Bij elektronische darts halen we afgebroken puntjes uit het bord en zorgen we ervoor dat alles correct functioneert.
  • Voor steeltip-darts vernieuwen we het dartbord en de beschermrand indien nodig, om ervoor te zorgen dat uw dartstoestel altijd in topconditie verkeert.

Darts voor jouw bedrijf?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.