Pooltafel huren

Weg met stress! Onze pooltafels zijn de ultieme remedie tegen werkgerelateerde perikelen. Met een vleugje techniek en een flinke dosis teamgeest beloven ze heel wat plezier en samenwerking!

Voor welke variant ga jij?
We hebben verschillende varianten van pooltafels, waaronder gewone pooltafels en multifunctionele pool-, eet- en/of vergadertafels, beschikbaar in diverse kleuren voor zowel het meubel als het laken. Ongetwijfeld vind je bij ons een pooltafel die helemaal matcht met jouw bedrijf en verwachtingen! Met een speelveld van leisteen en in hoogte verstelbare poten zorgen onze pooltafels voor een optimale spelervaring.

Troeven

Levering en installatie

Meer info + -

We zorgen voor een vlotte levering en installatie van je pooltafel, meteen speelklaar!

Regelmatig onderhoud

Meer info + -

Vier keer per jaar (of driemaandelijks) doen we een grondige inspectie en onderhoudssessie. We houden je pooltafel in topconditie voor een optimale speelervaring.

Snelle reparaties

Meer info + -

Als er tussen twee geplande onderhoudssessies iets stuk gaat, staan we meteen klaar. We komen snel langs voor reparaties om ervoor te zorgen dat je pooltafel altijd operationeel is.

Wisselstukken, werkuren en verplaatsingskosten

Meer info + -

Geen verborgen kosten. Doen we niet. Alle benodigde wisselstukken, werkuren en verplaatsingskosten zijn inbegrepen in ons onderhoudsprogramma.

Spelbenodigdheden inbegrepen

Meer info + -

Je spel is steeds compleet. Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende spelbenodigdheden bij de hand hebt.

Mogelijkheid tot spelwisseling

Meer info + -

Je hebt de mogelijkheid om elke vier maanden van spel te wisselen en over te stappen naar een ander spel.

Onderhoud

Meer info + -

  • We zorgen ervoor dat het laken van de pooltafel vrij is van stof en vuil, zodat de ballen soepel en nauwkeurig kunnen rollen.
  • De pooltafel wordt altijd waterpas gezet, zodat je gegarandeerd een eerlijk spel hebt zonder vervelende afwijkingen. No cheating!
  • De ballen worden grondig gepoetst of indien nodig vervangen om te zorgen voor optimale speelcondities.
  • Versleten keus worden vervangen, zodat je altijd het beste materiaal hebt om mee te spelen.
  • Aanvullen van krijt: We zorgen ervoor dat er altijd voldoende krijt aanwezig is, zodat je de bal altijd perfect raakt.
  • Vervanging van het laken: Eén keer per jaar krijgt de pooltafel een gloednieuw laken, zodat je spel altijd op een perfect oppervlak plaatsvindt.

Pooltafel voor jouw bedrijf?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.