Over ons

Take 5 and Play is geboren uit passie: Tom en Rudi ontmoetten elkaar als fervent tafelvoetbalspelers in dezelfde club in Balen. Ze deelden wilde dromen waarin ze van hun hobby hun beroep zouden maken. Terwijl Tom het als leraar wiskunde schopte tot Belgisch Kampioen tafelvoetbal, specialiseerde Rudi zich – in het dagelijks leven aan de slag bij Philips – in de restauratie van tafelvoetbaltoestellen.

Maar het bleef niet bij spelen. Ze gingen gewoon volop voor hun droom. Aanvankelijk met moeite en weinig rendabel, maar onder het motto work hard/play harder groeiden ze uit tot een grote speler in de sector van amusementstoestellen. Enkele honderden klanten in de hospitality sector genieten vandaag van de wel 750 games in portefeuille.

In 2016 voelden Tom en Rudi duidelijk een steeds groter wordende vraag van bedrijven naar games. “Bedrijfsleiders vertellen ons dat hun personeel hun belangrijkste asset is.”, zegt Tom, “Als dat personeel dan gelukkig is, is de sky the limit.”.

Met hun spellen en de programma’s van Take 5 and Play zorgen Tom en Rudi ervoor dat medewerkers genieten van een fijne werksfeer en zich meer verbonden voelen met hun organisatie. En, belangrijker nog, dat ze productiever, creatiever en gewoon beter kunnen samenwerken.

“Take 5” is:

Een jazznummer van Dave Brubeck 
Een kaartspel van 999 games 
• Een Engelse uitdrukking voor het nemen van een korte pauze

De toevoeging “and Play” richt zich op het feit dat een actieve pauze dubbel zo goed werkt:

• er is plezier gemaakt
• de geest is verfrist
• men is meer ontspannen


Slechts 5 minuutjes ontspannen volstaat om er daarna terug tegenaan te gaan, vandaar ook onze naam Take 5 and Play !


Wij brengen geen spel, maar werkplezier

Ontspannen klanten