Spel als middel tot …

Take 5 and Play denkt graag creatief mee na over speloplossingen: ons maatwerk gaat verder dan het personaliseren van toestellen

Klanten verleiden en beursstands animeren

Een grijpkraan vormen wij om tot sfeerbrenger voor kinderen, als complimentenbox binnen bedrijven of als middel om klanten nieuwsgierig te maken en binnen te halen.

Take 5 and Play personaliseert de toestellen, zorgt voor gepersonaliseerde jetons en toepasselijke hebbedingen en brengt bezoekers naar uw winkel, beursstand of event.

 

Bedrijfsevents met fun

Als totaalpartner voor ontspanning denkt Take 5 and Play graag mee over bedrijfsevents met funfactor. Enkele van onze klanten organiseerden al spelavonden waarop ze klanten en/of medewerkers voor punten laten spelen. Met deze punten kopen ze op het einde van de avond leuke dingen. Succes gegarandeerd!

Take 5 and Play denkt graag proactief mee over wat past binnen de doelstellingen van uw event.

 

 

Teambuilding tot 22 deelnemers

Met je hele team tegelijk tafelvoetbal spelen? Dat kan!

Take 5 and Play’s special edition XL tafelvoetbal voor 8 personen kan uitgebreid worden tot 22 personen. Zet hem in op speciale events, of plaats hem als tijdelijke stunt in je ontspanningsruimte.

Een heel team tegelijk laten spelen is vaak verhelderend voor de teamwerking en kan de start zijn van nieuwe verhoudingen.

Onze XL tafelvoetbal in ‘Iedereen beroemd’ op Eén

Wat Take 5 & Play teweeg kan brengen

Management en personeel samenbrengen in een gemeenschappelijk doel? Dat is wat Take 5 and Play uiteindelijk wil bereiken.

In het kader van een wedstrijdprogramma bij Proximus ontwikkelden medewerkers bijvoorbeeld een tafelvoetbal-applicatie om teams te vormen, scores bij te houden en foto’s te uploaden.

Zo begint het spelelement een heel eigen leven te leiden en ontstaan nieuwe samenwerkingen die ook in de dagdagelijkse werking opbrengen.

 

Toestellen en ontspanningsruimtes personaliseren zonder einde

Toestellen personaliseren heeft geen geheimen voor Take 5 and Play: op vraag van onze klanten personaliseerden we zelfs al boksballen!

Of heb je zin in een minigolfterrein tussen de bureaus? Dan kan ook!

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Ontspannen klanten