Tafelvoetbal: iedereen kent het, speelde het ooit al eens en kan het – gewoon voor de fun of als semi-pro! Kortom, een spel dat iedereen beroert van klein tot groot, van jong tot oud, van man tot vrouw,… En net daarom is een tafelvoetbal huren voor je event, altijd een goed idee.

Netwerken in een ontspannen sfeer

Iedere presentatie, seminarie, opleiding eindigt met een netwerkmoment. En dat is voor ieder van ons nuttig. Want het leggen van nieuwe contacten betekent vaak ook nieuwe business aantrekken. Iets waar uiteraard niemand nee tegen zegt. Tegelijkertijd is niets zo hatelijk dan (te) geforceerd te moeten netwerken.

Ruil daarom die typische mooi gedekte staantafeltjes in voor enkele leuke voetbaltafels. En zet mensen aan om samen te spelen. Dat kan op ludieke wijze door je bezoekers in te delen in ploegen die tegen elkaar strijden, of door leuke individuele toernootjes te organiseren. Je zal merken dat er een ontspannen sfeer ontstaat en de gasten veel ongeremder in interactie gaan met elkaar.

Het is origineel

Als organisator van een event wil je uiteraard dat je gasten het naar hun zin hebben. Originaliteit is daarin vaak een doorslaggevende factor. Vernieuwing kan nooit kwaad. Het mag eens iets anders zijn dan een uitgebreid diner en drank à volonté.

Zet daarom enkele gepersonaliseerde voetbaltafels op je volgende event en je zal merken dat erover gesproken wordt. En dat niet alleen de avond zelf, maar ook nog lange tijd erna. Met wat geluk verschijnen er zelfs enkele leuke beelden op social die jouw event een extra boost geven.

Je gasten hebben iets te doen

Vaak staan events gelijk aan keuvelende onderonsjes, maar niet iedereen is even grote fan van zulke babbelgelegenheden. Een beetje afleiding is dan zeker welkom.

Ook al ben je zelf geen fervent tafelvoetbalspeler, dan nog valt er veel vreugde te rapen aan en rond een kickertafel waarop wordt gespeeld. Je achter een van de teams scharen is een mooi alternatief als je zelf de handvaten niet wil bedienen. Het brengt mensen in beweging en vermijdt dat ze een hele avond in hun veilige zone en beperkte kennissenkring blijven hangen.

Een tafelvoetbal huren voor je volgende event?

Het mag duidelijk zijn dat een voetbaltafel huren voor je volgende event altijd een schot in de roos is. Het brengt mensen samen, zorgt voor interactie en is gewoon eens iets anders. Reken daarbij dat je je als organisator niets moet aantrekken van levering en ophaling. Daar zorgt Take 5 and Play voor.

Wil je echt naar de next level, dan hebben we ook een XXL tafelvoetbal (van 8 tot 22 personen) in ons aanbod. Die kunnen we net als al onze toestellen personaliseren tot waar de creativiteit reikt.

Wil je meer weten over kickertafel huren voor je event of een tafelvoetbal huren op langere termijnContacteer ons en we zoeken samen met jou naar een creatieve invulling.

Wist je trouwens dat een tafelvoetbal op de werkvloer positief kan bijdragen een goede werksfeer? Je leest er alles over in het blogartikel ‘Slechte werksfeer voorkomen? – Tafelvoetbal huren