Dakdekkers rekenen op Take 5 and Play voor meer plezier binnenshuis

Zolderse Dak Projecten – ZDP – is een van Belgiës grootste dakdekkers. De opfrissing van hun hoofdkantoor moest zorgen voor een aantrekkelijkere werkomgeving, en vooral voor meer leven in de gangen. Met een gepersonaliseerde tafelvoetbal en elektronische darts van Take 5 and Play komt er inderdaad meer schwung in het gebouw. Waarom? Dat lees je hier.

Een betere werkomgeving voor gelukkigere medewerkers

In deze tijden van war for talent wilde ZDP hun kantoren aangenamer maken. Zowel voor hun 30 kantoormedewerkers als voor de circa 80 eigen dakdekkers. Want die kiezen niet meer alleen voor de job, maar ook voor de sfeer en hun beleving bij de werkgever.
“Onze mensen zijn onze basis, zonder hen staan we nergens. Daarom willen we zichtbaar maken dat we hen ook echt centraal stellen in onze bedrijfsvoering”, zegt HR en Marketing directeur Tom van Asten. Met muurschilderingen, meer planten in het gebouw en de speltoestellen van Take 5 and Play, toont ZDP dat ze aandacht hebben voor het mentaal welzijn van hun medewerkers. En meer nog, dat plezier maken op de werkvloer toegelaten en zelfs wenselijk is.

Frisser imago en betere sfeer dankzij spel op het werk

Tegelijkertijd is ZDP’s imago opgefrist. De ruimtes die vroeger wat kaal en droog bleven, tonen nu dat ZDP mee gaat met zijn tijd. Wie er binnenwandelt – en dat zijn ook partners en klanten – komt in een eigentijdse omgeving terecht.

Anderzijds voelt Tom ook “Dat wij zelf, voor een echte verandering in sfeer, het spelen moeten faciliteren en iedereen rond de tafel moeten krijgen”. Daarom zullen er in een volgende fase binnenshuis tornooien georganiseerd worden – die dan uitgebreid kunnen worden naar andere bedrijven.

Aankoop of abonnementsformule van speltoestellen

De tafelvoetbal en het dartstoestel zouden eerst aangekocht worden. Maar na wat zoeken in de markt bleek dat zeer kostelijk. Zo kwam Tom via www.tomenrudi.be terecht bij www.take5andplay.be. “Een geweldig concept met een interessante lease-formule die personalisatie van de spellen toelaat en waarmee we toch regelmatig van spel kunnen wisselen”. Hij prijst de goede samenwerking en strakke opvolging van de kant van Take 5 and Play: “Take 5 and Play is een toegankelijke manier om fun in een bedrijf te brengen. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.”

Tafelvoetbal en darts voor een frissere werksfeer