Een slechte werksfeer zorgt niet alleen voor minder productiviteit bij je medewerkers, maar vergoot ook de kans dat mensen vertrekken uit je bedrijf. Dat is niet alleen zonde van de kennis en ervaring die verloren gaat, maar ook de tijd en moeite die het vergt om een nieuwe werkkracht te vinden. Dit laatste in combinatie met de verminderde productiviteit, kost een bedrijf simpelweg geld. Reden genoeg dus om het niet zover te laten komen en preventief aan een goede werksfeer te werken. Door een tafelvoetbal huren bijvoorbeeld.

Het belang van een goede werksfeer

Uit Nederlands onderzoek (NationaleVacaturebank.nl) blijkt dat maar liefst 83 procent van de werknemers het belangrijk vindt hoe hun kantoor is ingericht, en dit een impact heeft op de werksfeer en hoe zij zich voelen tijdens de werkdag. Toch staan werkgevers nog te weinig stil bij de emotionele impact ervan op de medewerkers en het gemis aan productiviteit.

Uit dat zelfde onderzoekt blijkt dat 42 procent effectief beweert ook productiever te zijn wanneer het kantoor goed is ingericht. Om tot een fijne kantoorinrichting en werksfeer te komen, is een tafelvoetbal huren nooit een slecht idee.

Wat hebben werksfeer en een tafelvoetbal huren gemeen?

“Amusementsspellen op het werk zorgen in de eerste plaats voor plezier en ontspanning op de werkvloer. Daarnaast dragen ze bij aan de teamspirit en de one-team-mentaliteit, en verhogen ze ook de productiviteit. Maar het belangrijkste van al, ze verhogen de goesting om te komen werken. En goesting om te komen werken, daar begint alles mee.”, zo omschreef ook onze zaakvoerder Tom tijdens de voorbije Marathonradio van MNM (hieronder het volledige fragment).

Eventuele strubbelingen tussen collega’s kunnen er letterlijk uitgespeeld worden tijdens een partijtje tafelvoetbal of ander leuk amusementsspel, waarin samenspelen centraal staat. Een tafelvoetbal huren op de werkvloer, zorgt automatisch voor een betere werksfeer en verdrijft de negativiteit. En werkt dus preventief tegen een slechte werksfeer.

Een tafelvoetbal huren voorkomt een slechte werksfeer in jouw bedrijf

Heb je interesse in een tafelvoetbal huren voor je bedrijf, dan hebben we goed nieuws voor jou. Vanaf 75 euro per maand kan je al een kicker huren voor bij jouw op de werkvloer. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat of kijk op de pagina ‘Professionele tafelvoetbal huren’ voor meer informatie.

Al eens gedacht aan een tafelvoetbal huren voor je event?  Je leest er alles over in het blogartikel ‘Tafelvoetbal huren voor je event: 3 goede redenen’