teamspiritIn februari 2017 richtten Tom Verluyten en Rudi Maes een nieuwe bedrijfstak op. De kennis en expertise die ze gedurende 14 jaar werken met amusementsspelen opbouwden, stellen ze met Take 5 and Play ten dienste van bedrijven die een fijne werksfeer en een goede teamspirit belangrijk vinden.

Het achterliggende artikel verscheen op 14 februari 2017 op madeinlimburg.be

Met hun uitgebreid aanbod van een 500-tal amusementsspelen vindt Take 5 and Play in elk bedrijf een goede insteek: of de doelstelling nu meer teamspirit of minder absenteïsme is. Niet alleen hippe start-ups en IT-bedrijven hebben hier baat bij, maar alle ondernemingen die belang hechten aan gelukkig personeel.

Ook DHL kiest voor meer teamspirit

“Dat alleen hippe IT-bedrijven en andere start-ups een pingpongtafel of ‘sjotterbak’ voor hun personeel installeren, klopt al lang niet meer”, zeggen ze. “Om een voorbeeld te geven: DHL heeft in Zaventem een tafelvoetbal staan voor hun technici. Ook voor events komen ze bij ons aankloppen. Zo mochten we ter gelegenheid van het WK-voetbal vorig jaar alle IBIS-hotels in België uitrusten met een ‘kickertafel’. Daar zijn er nadien een heel deel van blijven staan.”

Spelen zonder zorgen

“Wat we doen gaat verder dan puur het plaatsen van toestellen in een bedrijf. Afhankelijk van de het beoogde doel, zoeken we samen met de klant naar de meest geschikte toestellen. Is het doel meer team spirit, dan gaan we enkel spelen voorstellen die het samen-spelen bevorderen. Een arcade game bijvoorbeeld schiet dat doel voorbij, maar met een tafelvoetbal bereik je dat doel des te meer. En dat allemaal zonder zorgen, want met onze serviceformule betaal je een vast bedrag per maand, coveren we alle bijkomende kosten van advies tot onderhoud. Kortom, een aanrader dus voor iedere bedrijf dat begaan is met zijn personeel.”

 

Lees hier het artikel van Made in Limburg verder