Werkplezier zonder zorgen

Take 5 and Play verkoopt niet zomaar toestellen, maar levert een totale service.

Als totaalpartner voor ontspanning doen wij er alles aan om je organisatie zorgeloos toegang te geven tot spel. Zo dragen we bij tot een ontspannen en productieve werkomgeving.

Vanaf de bestelling ben je gerust, want Take 5 and Play’s serviceformule covert het allemaal:

Take 5 and Play zoekt samen met jou naar de beste plek voor het toestel. Desgewenst kleden wij de hele ontspanningsruimte mee aan.

Als het Take 5 and Play-team na levering vertrekt, kan je direct beginnen spelen: de toestellen zijn geïnstalleerd, waterpas gezet en gesmeerd waar nodig. En uiteraard laten wij alles netjes achter.

Bij plaatsing ontvang je een ruime hoeveelheid spelbenodigdheden: ballen, pijltjes, … wat je maar nodig hebt. Gaat er tussentijds iets stuk komen wij sowieso langs.

Ongeduldige spelers kunnen desgewenst ook direct aan de slag met de ‘Take 5 Repair Kit’. Daarin zitten reserveonderdelen waarmee ze eenvoudige zaken zelf kunnen aanpakken.

Je speelt graag op toptoestellen? Dan zorgen wij voor regelmatig onderhoud, zodat je toestel altijd in topconditie blijft.

Bij elk onderhoud vullen we je spelbenodigheden en de Take 5 Rescue Kit terug aan.

Gaat er ondanks het tweemaandelijks onderhoud iets stuk, of is er iets misgegaan? Dan komen wij ook tussentijds ter plaatse, zo kan je snel terug met je toestel aan de slag.

Ben je je spel na verloop van tijd beu? De Take 5 and Play serviceformule laat makkelijk wisselen toe – we bekijken graag samen welke mogelijkheden er zijn om je doelstellingen te halen.

Zorgeloos ontspannen voor u en uw medewerkers? Dat lukt al vanaf € 60 per maand.

Contacteer ons

Van plezier naar betere samenwerking

Een speltoestel brengt plezier en ontspanning naar de werkvloer. Maar wil je écht aan de slag met het opbouwen van teamspirit en meer productiviteit? Dan schakelen we spel in als middel om tot een betere samenwerking te komen.

De Take 5 and Play programma’s ondersteunen het effectief gebruik van de speltoestellen en dragen bij tot meer samenspel.

Samenspel zorgt namelijk voor betere sociale betrekkingen, functie- en afdelingsoverschrijdende contacten. Zo ontstaat meer begrip voor en vertrouwen in andere teams.

Samenspel creëert ook een gevoel van verbinding: het gevoel dat je deel uitmaakt van een groter geheel.

Take 5 and Play vergroot de spelbeleving in bedrijven met

 • Initiatielessen

  om het spel in gang te trekken en medewerkers te motiveren om actief te ontspannen

 • Workshops

  die ingebed kunnen worden in je HR-strategie voor meer teamspirit

 • Wedstrijdprogramma’s

  die samenspel bevorderen – zelfs over verschillende vestigingen heen

 • Beat the champ-wedstrijden

  als uitdaging voor teams

Ook geïnteresseerd in betere samenwerking binnen je organisatie? Contacteer ons dan om de mogelijkheden te bespreken.

Of lees hier eerst over hoe je de werksfeer kunt verbeteren:

GRATIS download: 5 tips voor een ontspannen werksfeer

Ontspannen klanten